The Hive by Alex Chang

Alex Chang Spotlights The The Hive Residential House

Alex Chang, the project leader of the displayed project Alex Chang's The Hive Residential House says, The design was based on creating a concept base on honeycomb. The challenge had to create a space that blend the surrounding together and not overwhelmed the materials usage. Living room was designed in such that the idea leads to the kitchen with an open concept idea. The chipboard wall was built to highlight the house with an unique finishes, creating a calming mood overall. The function of the chipboard wall also served as note board. To create the honeycomb effect, creative selection of the special cut hexagon tiles were placed at entrance..

The Hive by Alex Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=48236

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Magazine for Design homepage.

Museum of Design

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/magazinefordesign.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/magazinefordesign.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154583/domains/magazinefordesign.com/html/article.php on line 280